sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vähän sisäkuvaa Some pics from inside the house

Plantaasin päärakennus ei ole vielä lähellekään valmiina, mutta sisäkuvien ottoa on pakko päästä vähän kokeilemaan. Onkin aika vaikeaa saada hyviä kuvia ilman salamaa, ja salaman kanssa kaikki näyttää aivan hirveältä, tässä kuitenkin joitakin sisäkuvakokeiluja, vaikkakaan pinnat eivät vielä ole kunnossa nukkekodissa. Tarkoituksena on puhkoa toisen ja kolmannen kerroksen lattioihin suuremmat reiät porrastasanteiden kohdalle ja mahdollisesti lisätä vielä yksi tai kaksi ikkunaa talon takaseinään. 

The main building of plantation is not nearly finished, but I have to take some test photos. It is really hard to take good photos without flash, and with it everything looks kind of horrible. Here are some test pictures, allthought the surfaces are not finished. I am going to cut out the ceiling/floor between first and second floor hallways. And maybe add some windows to the backwall.


Tämä kuva on eteisaulasta ja tuolta takaa olisi tarkoitus tuohon kattoon siis puhkaista isompi aukko, nythän jää vähän hassusti matalaksi tuo porrastasanne. Eteisen ovat valloittaneet tällä hetkellä plantaasin koirat.

Here is the hallway. And the dogs of the plantation.


Tämä kuva on ruokasalista. Kukkaruukut ovat itse tekemiäni valmiista puuaihioista, ensin maalia päälle, sitten liimasin koristeeksi nyöriä ja sitten vaan valmiskukista kokoamaan asetelmaa. Lipasto ruukkujen alla on lahja ystävältä, astiakaappi ja divaani ostettu minimaailmasta, siniset posliiniastiat nukke- ja nallemarkkinoilta ja takka valokuvakehyksestä itse askartelemani.

This is the dining room.  Flowerpots are self-made, chest of drawers is a gift from a friend, glass cabinet and divan are bought from Minimaailma dollhouse shop, blue porcelain bought from doll- and teddy bear market and the fireplace is self-made from photo frame.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti