lauantai 5. tammikuuta 2013

Nukkekodin sängyt. Beds of the dollhouse

Askartelin nukkekotiini 3 sänkyä, ennen kuin minulla oli edes koko nukkekotia, jonka johdosta kaikista sängyistä tuli liian suureellisia. Nyt sängyt ovat pienennysvaiheessa, pitäähän makuuhuoneisiin muutakin mahtua kuin sänky. ;) Ensimmäiset kaksi sänkyä ovat pylvässänkyjä. Kameran pakkauslaatikosta leikkasin sänkyihin pohjat, laskoksille silitetty helmalakana kiinnitettiin nitojalla, liimalla pylväät pystyyn ja kapeasta laudasta yläosan kehikko, joka verhoillaan kankaalla ja kiinnitetään pylväisiin. Sitten vaan vanulevyä patjojen täytteeksi, verhot pylväisiin ja päiväpeite ja Vóila, sänky on valmis.

Before I even had the dollhouse, I made three beds to there. Therefore all the beds are too big, and I have to repair them a to be a bit smaller. After all, the bedrooms have to have more furniture in them, than just beds. :D First too beds are four-posters. Frame is from cartboardbox, valance is attached with stapler. Lots of glue, wood and fabric, and here are the results.


Pénélopen makuuhuoneeseen rakensin mustalla, viininpunaisella ja punaisella kankaalla verhoillun pylvässängyn. Sänky sopii loistavasti hänen tummanpuhuvaan tyyliinsä.

To Pénélope I made this black/burgundy/red four-poster. It really matches her style.


Isabellan huoneeseen tulikin sitten aivan toisen näköinen sänky, valkoista läpikuultavaa kankasta käytin verhoiksi, pitsit kankaassa oli valmiina, mikä lie nuken alushame ollut aikanaan. Sängyn päätykoriste on tehty puretuista ja maalatuista puisista pyykkipojista.

To Isabella I made something else. The headdecoration is made from clothes pegs.


Tästä sängystä en ole vielä aivan varma kenen huoneeseen se päätyy. Päiväpeite on sen verran ruma, että menee vaihtoon, vaikka sänky onkin ainoa, jota ei tarvitse pienentää. Päädyt on leikattu kameran laatikon sisusmateriaalista.

I do not know yet where this bed is going to go. Bedspread is so ugly, that I have to change it. Heads of the bed is cropped from cartboard.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti