torstai 1. elokuuta 2013

Tapetointia ja iloinen perhetapahtuma

Ikuisuusprojektilta tuntuva talon sisäpintojen uusiminen jatkuu. Sain eilisen aikana laitettua lattian kolmeen huoneeseen samaisesta Sinellin skärppipaperiprintistä jota käytin jo aiemminkin Musiikkisalin ja Èmilien huoneen lattioihin. Päätin yhtenäistää linjaa ja laitoin saman lattiamateriaalin pienemmän lisäsiiven huoneeseen, jolla ei vielä ole käyttötarkoitusta sekä Solangen ja palvelijoiden huoneeseen.


Tässä pienemmän lisäsiiven huone ennen remonttia. Marmorilattiana toimivan tapetin sain yhtenä palana pois, joten sen voin hyödyntää vielä jonnekin muualla. Tapetisssa itsessään ei ollut mitään vikaa, halusin vain vaihtaa tämän huoneen tapetit, kun aulaan tulee samaa tapettia.


Ja tässä siis sama huone tapetoinnin jälkeen ja uudella lattialla. Katto menee täälläkin uusiksi.


Tässä palvelijoiden huone. Onneksi tuo vaalea lattia vähän kompensoi tuota liian tummaa tapettia.


Ja tässä kerrosta ylempänä sijaitseva Solangen huone.


Tässä kartanon viimeisin iloinen perhetapahtuma. Belle on saanut varsan! Belle on Safari Blue Ribbon sarjaa, ja ostettu lahjakas -verkkokaupasta. Täydellinen 1:12 kokoon. Varsa taasen Schleich-sarjaa.


Tässä vielä viimeisin kuva työhuoneesta. Nukkekotien takainen seinä maalattiin vihreäksi. Sen edessä kartano koko komeudessaan, ja ikkunan edessä talli ja tilanhoitajan talo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti