maanantai 15. heinäkuuta 2013

Huonekaluja

Viikonloppuna pääsin myös tuunaamaan reilu kuukausi sitten ostamiani huonekaluja. Sormet ovatkin syyhynneet jo, että pääsisi näiden kimppuun, mutta ei ole vain aika antanut periksi muutamaan viikkoon tehdä mitään.


Minimaailmasta ostettu 4 yöpöytää, 1 pesupöytä ja keittiöön taso sekä tiskipöytä.


Tässä siis tämän hetkiset keittiökalusteet. Tuo etummainen seinähylly (ostettu Askaretasta) on aivan liian iso matalaan keittiöön, joten joudun rakentamaan siihen balsasta hyllyosan alas ja siitä tulee siis astiakaappi. Yritän saada siitä saman oloisen tuon taaemman kulmakaapin kanssa.


Tässä vielä yöpöydät ja Askaretasta ostettu kahvipöytä ennen pintakäsittelyä.


Ja tässä pintakäsittelyn jälkeen. Aloin ihan tosissani miettimään, miksi ikinä olenkaan ostanut valmiiksi pintakäsiteltyjä huonekaluja kiiltävine lakkoineen, kun ihan perusaskartelumaaleilla ja petseillä saa paljon kauniimman ja elävämmän pinnan näihin kalusteisiin.


Myös tiskipöydän sain valmiiksi. Hassua, että kun aloitin tämän harrastuksen, niin keittiö minikoossa kuulosti minusta kaikkein tylsimmältä jutulta koko kartanossa, ja nyt en malta odottaa, että pääsen väkertämään keittiöjuttuja minikoossa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti