sunnuntai 4. elokuuta 2013

Plantaasin huoneista viimeisimpiä kuvia

Intouduin samassa tapetointihössäkässä kuvaamaan muitakin plantaasin huoneita, nyt kun alkaa huonejärjestys saamaan lopullisen muotonsa.


Pienempään lisäsiipeen tuli Solangen toimisto. Solange käy parhaillaan tilanhoitajan, Jeffreyn kanssa läpi plantaasin töitä.


Samaan aikaan kun Jeffrey on työn touhussa, hänen rouvansa Madelinekin on piipahtanut kylään. Émilie toimii ehtoisana emäntänä, Celeste paikalla katsomassa, että hameväellä tarjoilu pelaa.


Huh, kylläpä tuosta seinästä tosiaankin tuli vihreä. Tässä siis pienemmän lisäsiiven päällä sijaitseva kattoterassi. On tässäkin vielä sarkaa.


Pansy on Pénélopen apuna pukeutumisessa. Aamu-uninen Pénélope ei ole vaivautunut vielä ylös, vaikka talossa onkin jo täysi tohina päällä.


Isabella herättelemässä nuorimpiaan uuteen päivään.


Kaksosetkin vielä omassa huoneessaan sängyissä. Tämä perhe ei kai muuta teekään kuin nukkuu.


Tässä vielä ruokasali. Nyt kun jokaisen huoneen seinät ja lattiat alkavat olemaan plakkarissa, niin alkaa olla aika miettiä lattialistoja, kattopintoja ja valaistusta. Pari led-valoa olenkin hommannut, ne pitää vielä tuunata. Ja tänään lähti Dolorekseen tilaus uusista led-valoista. Sähköjohtoja ei taida minusta olla vetämään. Poltan vielä koko plantaasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti