torstai 10. heinäkuuta 2014

Julkisivuremontti ja ensimmäinen laajennusosa

Ohessa joitakin kuvia Ivy Hillin viimeaikaisista kuulumisista. Aloitin julkisivuremontin leikkelemällä mielettömän määrän kananmunakennoa "kivenlohkareiksi". Sitten vaan liimaamaan lohkareita paikalleen, ja kun siitä työvaiheesta päästään, niin kaikki ulkoseinät saavat antiikkiroosan "rappauksen".


Kuvaa apupöydästäni.


Osa kartanosta saanut jo väriä pintaan, osa vasta kananmunakennoa ja osaa ei ole vielä edes aloitettu. Tässä kuvassa näkyy kartanon neljänteen kerrokseen tuleva laajennusosa; pieni kattoterassi, observatorio ja yksi ylimääräinen makuuhuone. Lieneekö vieraille vai palvelijoille... Se selvinnee ajan kanssa.


Tässä vielä lähikuvaa katolle tulevasta laajennusosasta. Koko hoito rakennetaan yhtenäisen levyn päälle, jolloin sen siirtely helpottuu. Ja huoneiden eteen tulee irrotettava väliseinä. Julkisivuremontilla pyritään yhtenäistämään nämä pahvilaatikoista tehdyt laajennusosat kartanon muuhun yleisilmeeseen.


Lähikuvaa observatoriosta, jonka sisäseinät ja lattian sain tehtyä valmiiksi. Tuli taas vähän pramea tuosta takaseinän "seinämaalauksesta".


Tässä lähikuvaa valmiista seinästä. Maalattu Folk Artin Roosalla maalilla.


Ja tässä kuvaa vielä maalaamattoimasta seinästä.

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo takaseinä! Tykkään! Seinäpinta on myös onnistunut ja näyttää ihan oikealta kiviseinältä.

    VastaaPoista
  2. Takaseinä on valmista skräppipaperia. Itsekin olen tyytyväinen ulkoseinään. Kyllästyin niin siihen tehdasvalmisteiseen pintaan, että ajattelin vähän lisätä struktuuria :D

    VastaaPoista