tiistai 15. heinäkuuta 2014

Remontti jatkuu hitaasti, mutta varmasti

Viime päivät ovat menneet julkisivuremontin kimpussa. Nyt on miltei koko kartano saanut ylleen kivipinnoitteen antiikkiroosarappauksella.


Tässä yleiskuvaa kartanosta. Välillä on meinannut usko loppua julkisivun remontin kanssa, joten kerkesin jo Pénélopen sängynkin kaivamaan esille, että teen sen valmiiksi, jos alkaa tämä työvaihe kyllästyttämään. Pinnoittamatta ulkoseinästä on vielä neljännen kerroksen etuseinä, oikealle tuleva puolitoista-kerroksinen palvelijoiden lisäsiipi, ja suuremman lisäsiiven pääty (oikealla). Ikkunoiden toteutusta olen kovasti miettinyt viime päivinä uusimpiin lisäsiipiin. Ratkaisua en ole vielä löytänyt :D


Tässä vielä lähikuvaa palvelijoiden lisäsiiven ensimmäisestä kerroksesta. Alempaan kerrokseen tulee Louisan ja Maum Sallyn makuutilat ja ylempään kerrokseen Phoeben ja Elseyn makuuhuone.


Tässä lähikuvaa sisäpinnoiltaan valmistuneista huoneista. Observatorioon tuli tumma lautalattia ja kattoon koristeet helmistä ja simpukoista. Irto-ovi kuvastamassa paikkaa, johon tulee vale-ovi kolmannen kerroksen aulaan johtavaan portaikkoon. Kakluunin vierestä käynti kattoterassille, ja sitä vastapäätä käynti pieneen vierashuoneeseen.


Ja tässä kuvaa pienestä vierashuoneesta ja herra Cade Andersonin belfie. Lattia on valmista printtiä, tapetit ohutta puuvillakangasta Lappeenrannan Karjalan ompelukoneesta, katto on kirpputorilta löydetty sameetinen kuvioitu pöytäliina, jossa reunoissa kultaista koristenyöriä.


Tässä vielä kartanon seiniin tulevia tauluja. Kuvina vanhoja valokuvia pääosin edesmenneistä sukulaisistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti