lauantai 19. heinäkuuta 2014

Toisen laajennusosan rakentamista

Tänään aloitin rakentamaan kartanoon uutta laajennusosaa, johon tulee lisää asuintiloja plantaasin sisäpalvelijoille. Koko päivä tähän menikin, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen.


Tähän lisäsiipeen kuljetaan keittiön vieressä olevasta palvelijoiden huoneesta ja uusia huoneita tuli kaksi. Etuseinistä tulee irrotettavat, ja toiseen kerrokseen tulee pieni terassiparveke. Myös nämä ulkoseinät saavat antiikkiroosan tiilirappauksen.


Alemmassa huoneessa tulevat asumaan Maum Sally ja Louisa. Tapetit näihin lisähuoneisiin ovat samat kuin ensimmäisessä palvelijoiden huoneessa, ja ovat siis vanhoja aulan tapetteja. Tähän huoneeseen tein puolipaneelin bambusta antamaan vähän lisää valoa.


Ylemmän huoneen asuttavat Phoebe ja Elsey. Alakerrasta tulee jonkin näköiset jyrkät portaat tai tikkaat yläkertaan.


Tässä vielä keittiön viereinen huone, jossa asuvat Augustus ja Celeste lapsineen. Näihin kolmeen palvelijoiden huoneeseen, tulee enemmän arkisia huonekaluja ja rustiikkista maalaistunnelmaa.

2 kommenttia:

  1. Onpas ihanan runsas ja rehevän rönsyilevä "nukkekoti" sisustuksineen, love it <3 sain uskallusta tehdä vaikka vähän hurjempaakin, näyttää hyvältä, aina tarvitse olla ns. pikkusievää!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Mulla on teemana: ennemmin överit kuin vajarit :D

    VastaaPoista