keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Terassin somistusta ja uusia asukkaita plantaasilla

Ivy Hillin plantaasilla on ollut tänään oikein riemun päivä. Plantaasin etuterassi on saatu valmiiksi ja somistettua viiniköynnöksillä ja murateilla. Stockmannilta hain kalusteita vähän lisää terassille ja viheraskarteluun käytin vähän kaikkea mitä kaapista löytyy.


Nyt kelpaa jo pitää lihakestejä naapuritilallisille ja vaikka tanssiaisetkin, jos oikein hurjaksi heittäydytään.


Tässä vähän kokonaiskuvaa oikealta, terassin viereen jää Keittiön terassi ja ruokasalin parveke.Ja tässä kokonaiskuvaa vasemmalta, kahvinpuruista tein tien terassille. Taitavat viljellä kahvia tällä plantaasilla, kun niin tuoksuu.


Tässä vielä vähän lähikuvaa ruokasalin parvekkeelta, sinne sijoitin viime vuonna Suuri Snadi -tapahtumasta ostamiani viherkasveja. Valitettavasti tuon lahjakkaan myyjän nimi ei ole jäänyt mieleeni.Plantaasin väkiluku on taas kasvanut. Facebookin nukkekotikirppikseltä ostamani Taru Astikaisen valmistama nukke (oikealla) on saanut nimen ja ammatin. Hänestä tuli Ezekiel -niminen seppä. Hänen vieressään on vihdoinkin puettuna plantaasin kokin virkaa tekevä Louisa. Äärimmäisenä oikealla on ihka ensimmäinen itse tekemäni nukke, halusin hänestä oikein rehevän Tuulen Viemää -elokuvan Mammyn tyylisen persoonan. Hänen nimekseen tuli Aunt Belle, vaikka ei mikään perinteinen kaunotar olekaan ulkoisilta muodoiltaan. Bellen edessä toistaiseksi vielä orpo vauva, jolle en vielä nimeä ole keksinyt.


Tässä vielä ryhmäkuvassa Ivy Hillin väkeä, joilla löytyy jo vaatetus, vaikkakaan kaikilla se ei taida olla lopullinen vielä. :) Takana rivissä Elsey, Aunt Belle, plantaasin matriarkka Solange DuMaurier, hänen kälynsä Anastasie -täti ja sisarukset Maum Sally ja Celeste.

 Eturivissä vasemmalta Solangen kaksi vanhinta tytärtä Pénélope ja Isabella. Isabellalla sylissään Phillip -vauva, heidän vieressään Isabellan kaksostyttäret Morgan ja Ashley. Viimeisimpänä oikealla tilanhoitajan vaimo Madeline Halloran ja Solangen nuorin tytär Émilie.


Ja tässä taasen rassukat, joille en ole vielä vaatteita ehtinyt tekemään. Vasemmalta takaa; majakan asukas, jolla ei vielä ole edes nimeä, Solangen käly Liliane -täti, Hovimestari Augustus (naimisissa Celesten kanssa), seppä Ezekiel, tallimestari Joseph (Celesten ja Maum Sallyn veli), herra Cade Anderson (vierailulla plantaasilla) ja viimeisenä Isabellan puoliso Benedict Monroe.

Eturivissä Elsey, Celesten ja Augustuksen lapset; Dilcey, Cuffey ja Pansy, heidän vieressään Phoebe ja toistaiseksi nimetön vauva. Viimeisimpänä plantaasin tilanhoitaja Jeffrey Halloran. Jonnekin olen onnistuneesti piilottanut Jaffreyn ja Madelinen pojan Marcuksen, joten hän ei nyt kuvaan päässyt. 


Tässä vielä vähän lähikuvaa Ivy Hillin uudesta "mammysta" Aunt Bellestä.


Muotoja ainakin tästä matamista löytyy. Vaatteeksi valikoitui kirpparilta löydetty koristeliina.

3 kommenttia:

 1. Ihan huikee juttu! Belle on noista kyllä niin upea ilmestys. Kivat vaatteetkin olet kerennyt näprätä hänelle!

  VastaaPoista
 2. No, en olisi kyllä osannut ilman sun neuvoja saada Belleä aikaiseksi. :)

  VastaaPoista
 3. Salam Damai Sahabatku,
  Blog yang sangat menarik, senang berkunjung di sini, Thanks.
  kunjungi juga :
  Jual Pipa Stainless


  jual hollow stainless


  jual strip stainless


  VastaaPoista