keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Julkisivun laittoa ja uusi asukas plantaasille

Ivy Hillin plantaasin terassit rakentuvat pikkuhiljaa. Vanerista tehdyt terassin lattiat on päällystetty milläpä muullakaan kuin kananmunakennolaatoilla, maalattu harmaalla maalilla ja vedetty päälle liimalakka.


Vähän lähikuvaa kivetyksestä. Myös keittiön edessä oleva pieni terassi ja parvekkeet käsittelin samoin sitoakseni ulkonäön yhtenäisemmäksi koko rakennuksen osalta.


Tallinnan Karnaluksista ostin paljon erilaisia koristenyörejä ja pitsejä, jotka pääsevät koristamaan plantaasin suuren terassin kattoa.


Tässä sommitelma mihin tulee minkäkin näköistä koristekaiverrusta, sitten vaan järjetön määrä maalia päälle.


Tässä kolmen maalikerroksen jälkeen. Vielä muutaman taitaa tarvita. Näin isolle pinta-alalle, joutui laittamaan vähän edullisempaa huonekalumaalin ylijäämää, joka ei peittänyt ihan niin hyvin kuin perinteiset akryylimaalit. Samalla systeemillä tein kaiverrukset suuriin pylväisiin, jotka olivat siis alunperin talouspaperirullaa täytettynä kankaalla. Niistä tietenkään en tähän hätään löydä kuvaa, joten näette ne siis sitten aikanaan terassin valmistuessa.


Facebookin Nukkekotikirppikseltä onnistuin huutamaan itselleni Taru Astikaisen valmistaman tumma-ihoisen miehen plantaasin sepäksi. Kyllä se vaan on taidokas ja komea nukke. Nimeä raukalla toki ei vielä ole, mutta eiköhän se jostain ilmesty, kun pääsee pukemaan nuken kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti