torstai 8. joulukuuta 2016

Vaatteiden ompelua ja lisää asukkaita majakkaan ja ehkä muuallekin.

Minikokoisten vaatteiden ompelu on ajoittain aika raskasta, ja ehkä siitä johtuen en oikein ole saanut kaikkia nukkejani puettua vieläkään ajanmukaisesti. Taannoin kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja tällä kertaa vaatteita saivat ylleen miespuoliset nuket.


Aikanaan nukkekotikirppikseltä huutamani Taru Astikaisen Metroman on plantaasin seppä Ezekiel. Hiukan rimpulat oli sepän käsivarret ja jalat ja ensimmäiseksi niihin tuli hiukan fyllinkiä.


Päätin aloittaa miesten vaatteiden harjoittelun näistä kahdesta, seppä Ezekiel ja tallimestari Joseph on nyt puettu ajanmukaisesti melko vaatimattomiin housuihin ja paitoihin. Sarjatuotantona meni molemmat. Kuten muillakin nukeillani, myös näiden kahden vaatteet ovat puettavat ja riisuttavat, jos vaikka joskus kyllästyy, niin voi aina ommella lisää.


Villa Rulluddin pikkujoulumyyjäisiin menin ostamaan lisää Tarun taidokkaita nukkeja. Lähdin hakemaan vanhempaa harmaantunutta ja nuorempaa tummaa miestä. Ostin intiaanitytön ja punatukkaisen pörröpään. Se on jännä juttu kun sitä kuvittelee jonkun tulevan asukkaan jonkinlaiseksi, ja sitten lopputulos on jotain ihan muuta. Joku Facebookin nukkekotiharrastajat -ryhmässä osuvasti mainitsi, että kun ei koskaan tiedä kuka niistä nukeista puhuttelee.


Pörröpäästä tulee majakan tyttärien isoveli Carl, Heidi Ottin pitkät letit omaava tyttö on Vera ja nuorimmainen kolmesta Mary. Sisaruskolmikko on orpoja ja asuvat Ivy Hillin plantaasin läheisessä majakassa isoisänsä luona. Sitä miten heidän kohtalonsa tulevat kietoutumaan plantaasin asukkaiden elämään en vielä voi paljastaa ;)

Entä sitten kaunis intiaaniprinsessa? Hänen nimekseen tulee Kuunsäde. Sitäkään mikä hänen roolinsa on, en tule vielä paljastamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti