keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Säilyttimen salaisuus ja arpajaisvoitto

Suuri Snadi tapahtuma Vantaan Energia -areenalla oli ja meni tänäkin vuonna. Tämä vuosi oli minulle erilainen siten, että osallistuin minikalustekisaan: "Säilyttimen salaisuudet". Koko vuosi on ollut aika hektinen ja askartelu minimaailmassa on jäänyt taka-alalle toisinaan. Säilyttimen salaisuudet -kilpailuun osallistuminen korjasi tilanteen siten, että jaksoin taas askarrellakin minikokoisisa juttuja erilaisella innolla


Kilpailutyöni inspiraationa toimi Narnian tarinoiden vaatekaappi. Työni on kaksipuolinen, jossa toinen puoli edustaa maailmaa, jonka me tunnemme. Ja toinen puoli Narniaa. Vaatekaappi on balsasta, nahkavyöstä ja helmistä askarreltu. Vaatekaapin ovi on juuri painunut Lucy Pevensien perästä kiinni, ja hän on astumassa Narnian ihmeelliseen maailmaan...


Narnian puolelle tein talvisen maiseman. kalliolohkare on maalattua pakkauspahvia, ovi tehty köydenpätkästä ja bambuverhosta, valopylväs mehupillistä, shakkinappulasta, johdon liittimestä ja korkista ja talvinen puu matonkuteista. Fauni, herra Tumnus, on askarreltu fimomassasta ja tekokarvasta. Myös kaikki Tumnuksen kantamat tavarat on itse tekemiäni.

Sijoituin kilpailussa jaetulle seitsemännelle sijalle, joka oli ihmeen hyvin, ottaen huomioon, että taso oli todella kova. Kilpailun jälkeen Nukkekotiyhdistys muisti minua vielä minikokoisella kunniakirjalla.

Suuri oli ihmetykseni, kun minulle vajaa viikko sitten selvisi, että olin voittanut Suuri Snadin kävijäkyselyn arvonnasta nukkekodin. Nukkekoti saapui sopivasti ennen Joulua. Nukkekoti on hurjasti erilainen kuin mitä odotin. Mittasuhde on 1:18 ja talo on melko moderni.


Hieno talo on ehdottomasti, mutta luulen, että voi olla minulle ehkä liiankin erilainen. Katsellaan nyt hetki, että mitä tuolle tapahtuu.


 Tässä kuva vielä toisesta suunnasta talosta.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon arpajaisvoitosta! :) Aika modernihan se on, mutta ehkä pääset sen kautta kokeilemaan jotain aivan uutta. :) Ihana idea ja toteutus Narnia-työssäsi! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista :) Suosittelen osallistumaan tuohon vuosittaiseen kilpailuun. Hauskaa antaa mielikuvituksen lentää ja tehdä jotain ihan siltä pohjalta :)

    VastaaPoista