perjantai 15. marraskuuta 2013

Arpajaiset!

40 blogikirjoitusta täynnä, taitaa olla aika laittaa pystyyn tämän blogin ensimmäiset arpajaiset. Palkintoja on kolme kappaletta, joten luulisi löytyvän jokaiselle jotain mieleistä. :) 

Arvonnan säännöt ovat hyvinkin yksinkertaiset: 
1. Liity blogini lukijaksi
2. Kommentoi tähän blogikirjoitukseen mielestäsi paras blogikirjoitukseni, jotta saan arvokasta tietoa siitä, mikä lukijoista on mielenkiintoista luettavaa. Muiosta myös mainita mikä palkinnoista olisi juuri sinulle mieleinen ja miksi. :)
3. Mikäli joku palkinnoista ei saa yhtään kiinnostunutta kommenttia, palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken.

Arvontaan voi osallistua marraskuun viimeiseen päivään saakka. 1.12 arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken seuraavat palkinnot.


2 kappaletta muovisia 1:12 kissoja etsii uutta kotia. Ivy Hillin talliin nämä rassukat eivät kotiutuneet, joten yhdellä onnellisella on mahdollisuus näille antaa loppuelämän hyvä koti.


Myöskään seuraavat koriste-esineet eivät ole Ivy Hillistä löytäneet paikkaa, kun ovat harmi kyllä liian moderneja plantaasin aikakaudelle. Joten yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus saada nämä koriste-esineet nukkekotiinsa.


Upea Eija Sirjosen kirja: Hienoimmat Nukkekotini, Jarinkulman baarista Tsaarinajan huoneeseen. Tämä on ehkä yksi parhaita suomenkielisiä kirjoja nukkekotiharrastajille. Paljon suuria värikuvia!

Onnea kaikille arvontaan!

10 kommenttia:

  1. Hei!

    Lueskelin blogiasi ja täytyy sanoa että olet saanut aikaan hienon kokonaisuuden. Parasta antia minulle antoi tuo katoista kertova postaus.
    (Täytyy kuitenkin sanoa että tällaisen heikkonäköisen on hieman vaikeaa lukea blogiasi kun tuo taustan ja tekstin kontrasti on huono.)
    Palkinnoista olisin kiinnostunut tuosta kirjasta, kun minulla ei vielä ole yhtään nukkekotikirjaa. Olen vain lueskellut nettiä ja koettanut selvittää mikä kirja olisi hyvä.

    VastaaPoista
  2. Löysin blogisi ja liityin lukijoihin aivan vastikään ja ihastuin kaappeihisi, koska olen itsekin tekemässä kaappeja, mutta minua kiinnosta myös talon seinien, kattojen ym. laitto, koska sitäkin hommaa minulle on vielä kesken vaikka miten paljon.
    Keskimmäinen palkinto olisi eniten mieleeni.
    Hyvää jatkoa blogillesi ja plantaasillesi.

    VastaaPoista
  3. Arpajaisiin mukaan, voitoksi käy mikä vaan on kaikki kivoja.
    yleisesti kaikki kiinnostaa, en osaa sanoa mikä kiinnostaisi eniten. Ihastuttavat talot sulla

    VastaaPoista
  4. Hei (^^)
    Mukaan arvontaan tahtoisin minäkin..
    Itelle mielenkiintosimpii on noi huonekalujen tuunailut - niitä kun yritän itekki harrastella vaihtelevalla menestykellä :)
    Toki muukin rakentaminen yleensä kiinnostaa...

    Palkinnoista eniten kiinnostaa noi kisulit...

    Miniterkuin, Irina

    VastaaPoista
  5. Kissimirrit minua kiinnostavat, kirja on jo omistuksessani. T raija bee

    VastaaPoista
  6. Hu ihana blogi Arvontaa mukaan kirja kiinostaa minua en omista yhtään nukkis kirjaa vielä. Muutkin palkinnot ihania. Taina

    VastaaPoista
  7. Tapetilla saa ihmeitä aikaan kuten olet tehnytkin! Kuvat ennen ja jälkeen ovat mukavasti näyttämässä mitä muutos saa aikaan. Itselläni on alkujaan samantyylinen Taiteilijantalo jonka olen täysin muuttanut sisältä ja ulkoa. Sivurakennuksessa on miestenpalvelutalo HonoLulu. Kirja on varmasi kiinnostava, joten se on toiveideni kohde.

    VastaaPoista
  8. Liityin lukijaksi :) Teksteistä huonekalujen tuunaukset ja tekemiset ovat kiinnostavia. Arvontaan osallistuisin, ja arvonnassa toivoisin voittavani kissat :) koska tuo kirja mulla jo on.

    VastaaPoista
  9. Liityin myös. Ihana nukkekotimaisema sulla siellä :) Mä tykkäsin kattoja ja tulisijoja päivityksestä. itellä kun nuo katot vaan "on", niin oli hauska nähdä tää arvokkaampi ympäristö :D

    VastaaPoista
  10. Niin ja kirja mullakin on, joten nuo 1 ja 2. vaihtoehdot kiinnostavat :)

    VastaaPoista