tiistai 5. marraskuuta 2013

Huonekalujen tuunausta

Kaksi puuvalmista vaatekaappia, Solangen sänky ja musiikkihuoneen viktoriaaninen piano pääsivät pintakäsittelyyn. Ajatuksissani onnistuin taas kaivamaan kameran esiin vasta kun huonekalut olivat valmiina, mutta löytyyhän niistä viimeistelemättömistä kapistuksista kuvia aiemmista bloggauksista.


Tässä siis Solangen makuuhuoneeseen tulevat sänky ja vaatekaappi. Yksi lipasto ja katto olisi vielä siinä huoneessa tekemättä ja sitten se olisi pääpiirteittäin valmis. Koristeeksi näihin huonekaluihin liimasin koristenauhaa, sängyn päätyyn tuli metallinen korun osa, ja kaapin oviin koristenapit, jotka olen ostanut Sinellistä.


Ja tässä Isabellan ja Benedictin huoneeseen tuleva vaatekaappi ja musiikkihuoneen piano. Molemmat maalattu valkoiseksi. Pianon päälle pääsivät Suuri Snadista osatamani pienet taulut. Vaatekaapin ovissa koristenauhaa ja Kamee-muotokuvat.


Tässä vielä viimeisin kuva Solangen huoneesta, joka sijaitsee siis ruokasalin vieressä. Kelpaa leskirouvan täällä asustaa. Lipasto kaipaisi vielä vähän tuunausta ja aasialainen arkkukin löysi paikkansa tästä huoneesta.


Isabellan ja Benedictin huoneen vaatekaappi paikoillaan. Tämäkin huone on sängyn viimeistelyä vaille pääpiirteittäin valmis.


Koristenyöristä innostuneena päätin vähän modifioida vielä näitä tauluja samaisella nyörillä. Kuvissa edesmenneitä esi-isiäni.

1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit kommentoimasasa blogissani. Poikkesin vastavierailulle kauniiseen nukkekotiisi. Upeita kaappeja, hienoja yksityiskohtia.

    VastaaPoista