keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Uusia projekteja ja asukkaita

Miltei kolme kuukautta on taas vierähtänyt viimeisimmästä päivityksestä, vaikka en ihan tyhjän panttina olekaan nukkekotirintamalla ollut, niin blogin päivitys on jäänyt pahasti jälkeen.


Ivy Hillin plantaasille on saapunut uusia asukkaita. Solange ja Celeste ovat tulleet toivottamaan tervetulleeksi Solangen kälyt, vanhapiikasiskokset Anastasie- ja Lilianetädit. Anastasie on siskoksista vanhempi ja oikea matriarkka, vielä toistaiseksi puvuton Liliane taas on lämmin ja myötäelävämpi. Saa nähdä miten he sopeutuvat plantaasin arkeen.


Tädit pääsivät asumaan alakerran suureen vierashuoneeseen.


Solange ja Celeste ihmettelevat myös uusia kaakeliuunin osia. Näiden pitäisi tulla lämmittämään kaksosten huonetta ja yläkerran pientä vierashuonetta.


Maum Sallyn vanha ei niin istuva puku sai uuden omistajan tilanhoitajan vaimosta Madelinesta, Maum Sally taasen sai ylleen ihanan Doloreksen leningin, ja päähänsä turbaanin. Ensimmäinen majakan asukaskin on saapunut paikalle. Lettipäältä puuttuu vielä säädylliset vaatteet ja nimi. Nimiehdotuksia kaivataan. :)


Tässä muuta ostelemaani tavaraa, Pienen vierashuoneen kattoon koristeeksi tuollainen pieni pöytäliina, lasten sänky palvelusväelle, piian peili, kynttilälampetit aulaan, keraaminen nojatuoli, piharuukkuja, vesikannuja ja vateja, pikkulintuja, kehto tilanhoitajan taloon ja knobblynauhaa enemmän kuin laki sallii.



Tässä myös viimeaikaisia ostoksia, kukkapensaita, keittiökalusteita tilanhoitajan taloon ja ruohomattoa.


Plantaasin suuremman lisäsiiven alla olevan kaapin sain tyhjennettyä kankaista, tänne pitäisi alkaa rakentamaan kahta kellarikerrosta.


Tämä pahvihökötys on viimeisin päähänpistoni. Tästä tulee vielä joku päivä plantaasin lähellä sijaitseva majakka. Pari iltaa tätä olen nyt ehtinyt rakentelemaan ja tässä on lopputulos, sisätilat on tapetoitu, neljän huoneen lattiat laudoitettu mustalla tervatulla laudalla ja katot kaikissa tiloissa valmiina. saa nähdä mitä tästä tulee valmiina. ;)